Tietoja yrityksestä

Yritykseni Puutyö A Rantanen toimii Mikkelissä Rantakylässä. Perustin yrityksen vuonna 2013 jolloin rakensin myös uudet verstastilat. Työskentelin 1970 -luvulla isäni puusepänverstaassa, jossa sain hyvää kokemusta puusepän ammattiin. Veri veti sittemmin elektroniikan pariin, mutta harrastin edelleen sen ohessa myös puutöitä.

Valmistan tuotteet perinteisillä puusepän työstökoneilla ja menetelmillä käsityönä. Siten varmistan työn korkean laadun ja yksilöllisyyden. Käytän sekä kotimaisia että ulkomaisia puulajeja saatavuuden mukaan. Verstaallani syntyvä puru ja puujäte menevät myös edelleen hyötykäyttöön.

Tuotantoni perustuu pitkälti itse kehittämiini tuotteisiin. Erityisalaani ovat eri puulajeista tehdyt yksilölliset säilytysarkut, erilaiset keittiötarvikkeet kuten leikkuu- ja nuijimislaudat sekä tarjoilualustat. Teen tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti resurssieni puitteissa.

Yrityksille olen tehnyt mm puisia pakkauslaatikoita, mainostuotteita ja erilaisia sisustamiseen liittyviä puusepäntöitä. Teen yhteistyötä mm Olavi Räsänen Oy:n kanssa, jonka tehtaanmyymälässä tuotteitani on saavavilla, sekä Mikkelin Ykköspalkinto Kulta- ja Kello Matiskaisen kanssa, jonka kautta on mahdollisuus saada esimerkiksi kaiverruksilla varustettuja esineitä vaikkapa yrityslahjoiksi.

Yhteystiedot

Puhelin: +358 40 357 1237
Sähköposti: arto.rantanen@arantanen.fi
Y-tunnus: 2549585-5
Osoite: Poikkitie 19 50600 Mikkeli